Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (2024)

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (1)

Na de nineties accessoires en haartools die het afgelopen jaar door menig beautyliefhebber zijn uitgeprobeert - zoals de zigzag haarbanden, de haarclips en wafeltangen - is het nu de beurt aan de glamoureuze gepolijste jaren '90 blowout die in 2021 weer zijn entree maakt.

Waarom juist deze trend? Na een jaar met minimale redenen om je op te tutten, en de ongeschreven regel less-is-more overal werd toegepast (behalve dan alle trainingspakken waar iedereen zich in schuilhield), hebben we weer zin in meer glitz en glamour. En dan is het tijdperk van de jaren '80 en '90 de ultieme inspiratiebron voor zowel onze kledingkast als onze maquillage en hairdo's.

Waarbij op haargebied de blowouts en volumineus geföhnd haar voorop stonden. Denk aan het haar van supermodellen, zoals Cindy Crawford, Christy Turlington en Claudia Schiffer die de deur niet uit gingen zonder gebruik te maken van een föhn en flink wat haarlak.

Soms is het lastig om die perfecte föhnborstel voor jouw haar te vinden. De keuze is reuze en daarom hebben wij hieronder in samenwerking met Klarna de 9 beste blowout hair tools op een rij gezet en ook nog eens met Pre-Black Friday korting. Dus vind de mooiste, fijnste en beste haardrogers met korting hieronder, net op tijd voor de feestdagen.

9 keer de beste föhns in de sale om jouw haar blowout-proof te maken:

1

Philips - haarföhn

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (2)

Met deze haarföhn van Philips wordt je zeker omver geblazen. Hij zorgt ervoor dat je lokken worden beschermd en een gezonde glans krijgt. De Moisture Protect-sensor gebruikt infraroodtechnologie en past de temperatuur aan om de natuurlijke vochtbalans te behouden. Er komt ook nog eens 35% korting bovenop, dus wees er snel bij.

€ 54,99

SHOP

2

Klarna

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (3)

Deze post is in samenwerking met Klarna tot stand gekomen.

Jij verdient smoooth shopping! Daarom is Klarna er. Shop waar jij echt van houdt en kies zelf hoe en wanneer je betaalt. Dat kan direct zijn maar ook op een later moment. Dan kun je eerst op je gemak je bestelling ontvangen en bekijken. Ervaar smoooth shopping door de app eenvoudig te downloaden via de website van Klarna.

3

Babyliss - haardroger

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (4)

Babyliss staat bekend om goede haardrogers en dit exemplaar doet ook weer goed zijn werk. Met de ionentechnologie heb je geen pluizig maar super glanzend haar. Alles wat je nodig hebt voor de populaire nineties hairdo en nu afgeprijsd, dus wat aardiger voor de portemonnee.

€ 102,69

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Carmen - föhnborstel

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (5)

Met een föhnborstel creëer je volume en dat is wat we nodig hebben bij de blow-out trend. Deze föhnborstel is geschikt voor lang en dik haar, ideaal dus voor lange lokken. Het geeft een zacht en glanzend resultaat, zo creëer je in een handomdraai de iconische Cindy Crawford-lokken van toen.

€ 25,50

SHOP

5

Dyson - föhn met Flyaway accessoire

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (6)

De klassieker die we allemaal wel zouden willen toevoegen aan onze haartools, de Dyson föhn. De haardroger is perfect voor een blowout kapsel. Het geeft je glanzend haar en komt met verschillende magnetische opzetstukken. Zeg maar byebye tegen pluizig haar.

Voor nu hebben we hem nog nergens afgeprijsd gespot, maar we houden een oogje voor jullie in het zeil tijdens Black Friday.

€ 399

SHOP

6

Remington - haardroger

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (7)

Deze haardroger van Remington heeft een keramische coating die verrijkt is met keratine en amandelolie om het haar te voeden, waarmee je in een handomdraai zorgt voor verzorgde lokken.

€ 32,08

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Allures - 3 in 1Föhnborstel

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (8)

Met de professionele 3-in-1 föhnborstel van Allures creëer je nu zelf volume, een slag of steil haar. De föhnborstel combineert de föhn, krulborstel en stijltang in één. Geschikt voor elk haartype en natuurlijk weer scherp geprijsd.

€ 34,95

SHOP

8

Qumax - Föhn met Diffuser

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (9)

Tover je natte lokken om in een prachtige blowout haarlook met de föhn van Qumax. De föhn is speciaal ontworpen om je haar snel te drogen en stylen zonder je haar te beschadigen. Zo blaas jij je haren in een mum van tijd droog.

€ 27,95

SHOP

9

Hot Tools - haardroger

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (10)

Met de föhnborstel van Hot Tools creëer je soepele en volumineuze golven. Scoor deze haardroger nu met korting en maak je ochtendroutine een stuk gemakkelijker en glanzender.

€ 49,53

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

10

Philips - föhn met opzetstuk

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (11)

Deze föhn bevat 2100 W en is dus erg krachtig om een mooie blowout-look te creëren. Door het opzetstuk kan je bij lagere temperaturen krachtig föhnen, dus byebye beschadigd haar.

€ 16,99

SHOP

Deze 90's blowout trend is terug van weggeweest en zo krijg je het zelf voor elkaar (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6210

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.