De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (2024)

We ontvangen mogelijk commissie via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar wij als redactie achter staan

Nét alsof je terugkomt van de salon!

Door Charlotte Bitter
De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (1)

Je hebt het vast al voorbij zien komen op TikTok: De Dyson Airwrap, waarmee je prachtige, glanzende lokken creëert alsof je bij nét bij de kapper vandaan komt. Je haar een blowout geven, is dé ultieme manier om je zelfvertrouwen te boosten. Alleen telkens weer opnieuw naar een salon gaan, kan uiteindelijk pijn gaan doen in de portemonnee. Daar hebben uitvinders wat op gevonden! De Dyson Airwrap en de Revlon Föhnborstel werden geïntroduceerd, en iedereen was er dol op. TikTok stroomde meteen vol met allerlei tutorials en reviews.

Ook deze sportlegging is afgelopen jaar een enorme hit op TikTok geweest en die wil je hebben! >

Föhnborstels geven je prachtige, glanzende lokken in een handomdraai. Idéaal als je nog niet helemaal wegwijs bent met een normale föhn en borstels, maar toch die blowout-look wilt creëren. Het scheelt ook enorm veel tijd in de ochtend. Een föhnborstel is dus een echte must-have voor in je badkamer. Benieuwd waar je een goede föhnborstel kan kopen? Wij hebben de fijnste exemplaren hieronder voor je op een rij gezet.

De perfecte blowout kan thuis met deze 8 tools

1

Dyson Airwrap Complete

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (2)

Dan is daar de Dyson Airwrap set! Met deze set heb je niks meer nodig. Je haar stijl föhnen, krullend of golvend is voor de Dyson Airwrap geen probleem. Dit wordt gedaan door middel van lucht, wat minder schadelijk is voor je haar. De lucht draait de krul vanzelf om de Airwrap heen, waardoor je niks anders meer nodig hebt.

€499,-

SHOP

2

Revlon Föhnborstel

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (3)

Een goede optie om de blowout-look te creëren zonder hiervoor een fortuin uit te geven, is deze föhnborstel van Revlon. Hij is eerder al benoemd als de winnaar van the Beauty Awards 2017, en wij snappen waarom! Deze borstel is idéaal om volume in je haar te creëren. Vanwege de grootte van de borstel is hij geschikt voor lang haar.

€43,49

SHOP

3

GHD Rise Hot Brush

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (4)

Dan hebben we de GHD Rise Hot Brush, idéaal voor het creëren van volume bij de haaraanzet tot in de lengte van het haar. Eenvoudig te gebruiken en doordat 'ie een kleine borstel heeft, ook geschikt voor kort haar. Zeker een echte aanrader!

€199,-

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

4

Philips Föhnborstel

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (5)

Op zoek naar een goede föhnborstel voor een spotprijsje? Probeer dan deze föhnborstel van Philips uit. Deze doet zijn werk goed. De borstel is ook wat kleiner dan die van Revlon, wat ervoor zorgt dat je goed bij je roots kan om volume aan te brengen. Ook geschikt voor alle haarlengtes.

€37,99

SHOP

5

BaByliss Air Style

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (6)

BaByliss heeft één van de beste haar tools die er bestaan voor een scherpe prijs. Deze föhnborstel is ook zeker het proberen waard. Deze borstel bestaat uit een krachtige haardroger en wordt geleverd met verschillende hulpstukken om verschillende looks te creëren.

€53,45

SHOP

6

Philips ProCare Airstyler

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (7)

Heb je krullen of slag en wil je graag een föhnborstel die je haar mooi glad en stijl maakt? Dan is deze föhnborstel van Philips idéaal. Bonus: De ProCare Styler komt met verschillende opzetstukken, waardoor je ook meerdere looks kunt creëren. Daarnaast krijg je er ook een reisetui bij. Winnen!

€44,99

SHOP

Advertentie - Lees hieronder verder

7

Remington Roterende heteluchtborstel

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (8)

Met deze heteluchtborstel van Remington, heb je niks anders meer nodig. De föhnborstel roteert twee kanten op en bevat twee verschillende opzetstukken. Ook bevat deze borstel een keramische coating, verrijkt met keratine en amandelolie, dat zich geleidelijk over het haar verspreidt. Zo worden je lokken ook nog eens verzorgd, verzacht en versterkt. Wie wil dat nou niet?

€46,56

SHOP

8

Chi Volumizer 4-in-1 Brush

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (9)

Een andere goede föhnborstel voor het creëren van volle lokken, is deze borstel van Chi. De Chi Volumizer 4-in-1 Blowout Brush bevat vier opzetstukken voor verschillende stylingopties. Of je nu op zoek bent naar een rechte, golvende of gekrulde look, het kan allemaal met deze set van Chi. Zeker een aanrader!

€149,35

SHOP

9

Chi Volume Booster

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (10)

Ben je op zoek naar extra volume? Combineer dan een föhnborstel met de volume booster van Chi, en je lokken krijgen twee keer zoveel volume. Yes please!

€17,03

SHOP

Nieuwsgierig naar meer volumesprays? Wij zetten eerder de fijnste volumesprays voor je op een rij >

Meer van Women's Health

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (11)

Digitale camera? Dan moet je deze tool écht hebbenGetest: wij willen niet meer zonder deze oordopjesDoor deze handbagage heb je geen koffer meer nodigDeze loungeset van Action straalt pure luxe uit

Advertentie - Lees hieronder verder

WH Testpanel: Philips Somneo Wake Up LightShop: Deze houten palletbank is nergens goedkoperDit koopje van Mango is perfect voor de zomerDeze populaire Mango jurk is nu echt een koopje
De 14 allerbeste cadeaus om je moeder te bedankenWaterfles met filter? Dit zijn de 6 allerbeste

Advertentie - Lees hieronder verder

De perfecte blowout kan thuis met deze 9 tools (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 6208

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.