Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (2024)

Waar brengt de zee u naartoe? Laat u inspireren door de beste wintercruise aanbiedingen!

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (1)

De winter kan alles zijn wat u wenst met MSC Cruises. Van een zalige zonnige vakantie tot de blijvende emoties van kunststeden en natuurlijke wonderen. Vertrek op een spannende wintervakantie en geniet van een seizoen vol avontuur, spanning en ontdekking! Kies voor uw wintercruises in 2024 en 2025 uit meer dan 150 bestemmingen in 70 landen aan boord van 22 prachtige schepen.

De winterroutes van MSC Cruises voldoen aan al uw wensen. Duurt uw wintervakantie maar een paar dagen? Of misschien plant u iets meer dan een korte winterontsnapping? Dan is er de perfecte oplossing voor u, van minicruises van 3 of 4 nachten tot klassieke routes van 7 nachten tot routes van 10 of 11 nachten .

Wilt u nog langer genieten van het comfort van MSC cruises? Kies uit lange wintercruises van 23, 24 of 27 nachten of zelfs uitgebreide avonturen waaronder de fenomenale World Cruise van 120 nachten. Droomt u van de ultieme kerst- of nieuwjaarscruise? Stop met fantaseren, uw wintervakantie is slechts een klik verwijderd!

Er zijn zo veel keuzes voor uw volgende wintervakantie! Van een machtige tropische cruise door de Caraïben en Zuid-Amerika tot Emiraten. Op zoek naar nog gewaagdere bestemmingen? Ontdek Zuid-Amerika of het Verre Oosten! Zin in een geweldige klassieker? Ontdek met winter breeze de Middellandse Zee, Canarische Eilanden & Madeira en Noord-Europa in een sfeer die u niet snel zult vergeten!

Vaar in alle comfort op de vloot van MSC Cruises, waaronder de nieuwste MSC Euribia, MSC World Europa en MSC Seascape! Betaalbare pakketten zoals Fly & Cruise zijn ook beschikbaar. Boek nu uw wintercruise en maak blijvende herinneringen!

BOEK NU

Beste winter cruise bestemmingen

Op zoek naar ideeën voor uw winterzonvakantie? Ga voor een tropische vakantie en laad u op voor het nieuwe jaar met een cruise door de Caraïben. Laat u overweldigen door de skyline en kustlijnen van Dubai en Abu Dhabi. Ga de zon achterna tijdens een wintervakantie in Zuid-Afrika, vaar van Kaapstad naar Namibië of van Durban naar Mozambique. Dompel u onder in de Zuid-Amerikaanse levendigheid in Brazilië, Argentinië en Uruguay. Geniet van het rijke erfgoed van het Middellandse Zeegebied, bezoek Italië, Spanje, Marokko en Griekenland of verken het vulkanische landschap van de Canarische Eilanden en Madeira.

Omarm het winterseizoen met een rondreis door de "Parels van het Noorden" zonder de drukte van het hoogseizoen. Kies de beste wintercruiseaanbiedingen en verwacht het beste voor uw wintervakantie in 2024 en 2025.

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (2)
Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (3)

Caraïben wintercruises

In de Caraïben wacht een wereld van zeeavonturen op u. Duik in kristalhelder water en snorkel in prachtige koraalriffen. Ervaar de levendigheid van het eilandleven en geniet van de privacy van ons exclusieve privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve. Met zes schepen die naar het Caraïbische gebied varen, kunt u kiezen uit verschillende routes variërend van 3 tot 11 nachten. Ontdek westelijke Caraïbische bestemmingen zoals de Bahama's, Jamaica, Honduras en Mexico. Oost-Caribische cruises bieden spannende avonturen op verbluffende eilanden zoals Puerto Rico, Guadeloupe, Saint Lucia en Barbados. Kies voor een wintercruise in de Caraïben voor een avontuur als geen ander!

VIND UW CRUISE

Wintercruises in Dubai en Abu Dhabi

Wat gebeurt er als de glinsterende wolkenkrabbers de zee ontmoeten? Ontdek het tijdens een fantastische wintercruise in Dubai en Abu Dhabi. Wees getuige van torenhoge wolkenkrabbers, levendige souks en betoverende zonsondergangen tijdens uw wintercruise.
Geniet van de smaken uit het Midden-Oosten en laat u verleiden door de schoonheid, traditie en innovatie van de regio terwijl u ongerepte stranden, historische locaties en spectaculaire moderne stadsgezichten verkent. Met verschillende cruises beschikbaar, variërend van reizen van 7 nachten tot uitgebreide Grand Voyages die tot 27 nachten duren, ontdek de onvergelijkbare allure van deze bestemmingen.

VIND UW CRUISE

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (6)
Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (7)

Wintercruises naar de Canarische Eilanden en Madeira

Zin in een winterse ontsnapping met zonovergoten stranden, een zacht klimaat en adembenemende landschappen die worden gekust door de zeebries? Dit alles wacht op u tijdens een cruise naar de Canarische Eilanden en Madeira. Reis door de opvallende vulkanische horizonten van Lanzarote, de gouden zandduinen van Fuerteventura en de prachtige nationale parken van Gran Canaria. Bewonder op Madeira de natuurlijke schoonheid en adembenemende landschappen van dit eiland en proef de fantastische plaatselijke keuken. Regelmatige internationale vluchten naar Tenerife, Gran Canaria, Madeira en Lanzarote maken deze bestemmingen goed bereikbaar, want de Canarische Eilanden en Madeira zijn populaire winterbestemmingen met warm weer.

VIND UW CRUISE

ANDERE WINTERBESTEMMINGEN OM TE ONTDEKKEN

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (8)

Middellandse Zee

Het Middellandse Zeegebied is meer dan een zomervakantie. Stap deze winter aan boord voor een nieuwe kijk op de regio. Van Spanje, Marokko, Italië en Frankrijk tot Israël, Malta en Griekenland, verken historische steden en iconische monumenten. Er zijn honderden wonderen die wachten om uw emoties te prikkelen!

BOEK NU

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (9)

Noord-Europa

Maak uw reisdromen waar op een cruise van 7 nachten naar enkele van de topsteden van Noord-Europa. Vaar mee op MSC Cruises cruiseschepen en reis in stijl terwijl u bucket-list bestemmingen afvinkt. Of het nu gaat om de elegantie van Hamburg, de levendigheid van Londen, de cultuur en keuken van Parijs, de kosmopolitische vibe van Amsterdam of de schittering van Brussel, u zult vol onuitwisbare herinneringen huiswaarts keren!

BOEK NU

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (10)

Caribbean en Bermuda

Vertrek vanuit New York en kies uit een breed scala aan routes variërend van 5 tot 11 nachten. Bezoek de Big Apple voordat u vertrekt voor drie weergaloze wintercruises: Bermuda, Bermuda en Caribbean, of Caribbean en Mexico! Ervaar in de Caribbean de witte zandstranden van de Bahama's en het exclusieve Ocean Cay MSC Marine Reserve.

BOEK NU

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (11)

Zuid-Amerika

Maak u klaar om te dansen op het ritme van de tango en de samba! Ontdek de beruchte stranden van Brazilië, de bruisende steden van Argentinië en de prachtige kustpracht van Uruguay. Met onze schepen die de zeeën van Zuid-Amerika bevaren, neemt MSC Cruises u deze winter mee op een eeuwig durend avontuur. Kies uit cruises van 3 tot 8 nachten of Grand Voyages van 24 nachten en geniet van de levendige Zuid-Amerikaanse sfeer met MSC Cruises routes.

BOEK NU

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (12)

Zuid-Afrika

Staat Zuid-Afrika op uw reisverlanglijst? Kies uit een reeks prachtige routes van 3 tot 12 nachten. Ontdek de geheimen van Durban en Kaapstad of laat u betoveren door het prachtige witte zand van Pomene en de Inhaca Archipel in Mozambique. Op zoek naar een bijzonder avontuur voor uw nieuwjaarscruise? Trek de Indische Oceaan in en zet koers naar Mauritius en het eiland Réunion!

BOEK NU

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (13)

Azië

Van de paradijselijke eilanden van Japan tot de steeds veranderende Taiwanese metropool Taipei, vaar naar het betoverende Verre Oosten met MSC Cruises. Ervaar zielvolle energie en rustgevende sereniteit tijdens een cruise naar Naha, Kobe of Kagoshima, of kies voor een langere cruise vanuit Yokohama en verken de heilige tempels van Tokio, zoals Kiyomizu-Dera en Kinkaku-Ji. Slenter door de straten van Taipei en laat u verrassen door de ultramoderne sfeer. Laat u inspireren door het contrast van landschappen van grote schoonheid met eeuwenoude wonderen en de drukte van het stadsleven.

BOEK NU

Kies uw volgende wintercruise in 2024 - 2025

Bent u ooit geconfronteerd met de winterblues? Met de wintercruises van MSC ervaart u alleen het blauw van een zee van emoties.

Kies de perfecte maand voor uw wintervakantie. Of het nu december, januari of februari is, MSC Cruises heeft de juiste cruise voor u.

De winter is nog nooit zo spannend geweest als met MSC Cruises!



December cruises 2024 Baltische hoofdsteden en meer Winter 2024-2025 Boek nu



Januari cruises 2025 Caribbean, Middellandse Zee of Noord-Europa Winter 2024-2025 Boek nu



Februari cruises 2025 Caribbean, Middellandse Zee of Noord-Europa Winter 2024-2025 Boek nu

BOEK NU UW WINTERCRUISE

Voorwaarden

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.Voor de volledige algemene voorwaardenklik hier.

Hulp nodig om te reserveren?

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (19) Hulp nodig?

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (20) Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers

Wintercruises 2024 - 2025 en winteraanbiedingen | MSC Cruises (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5899

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.