Apple Watch Series 9 (2024)

Slimmer.
Helderder.
Krachtiger.

Apple Watch Series 9 (1)Apple Watch Series 9 (2)

Dekrachtigste chip ooit in AppleWatch. Eenmagische manier om jeWatch te bedienen zonder het scherm aan te raken. Eendisplay dat twee keer zo helderis. Enje kunt nu ook kiezen voor CO₂‑neutrale combinaties van kast enbandje.

Bekijk de filmBekijk het event op onze Amerikaansewebsite

S9SiP

Eenkrachtige
stap vooruit.

Apple Watch Series 9 (3)Apple Watch Series 9 (4)

Dankzij Applesilicon is AppleWatch Series9 nog veelzijdiger, intuïtiever en sneller. Dedual‑core CPU bevat 5,6miljard transistors. Dat is maar liefst 60procent meer dan de S8‑chip. DeNeuralEngine heeft vier cores en verwerkt machinelearning-taken tot twee keer sneller. Dit maakt allerlei nieuwe features mogelijk, zoals het ‘Tikdubbel’-gebaar.

Gebaar

Magie. Binnen

handbereik.

Tikdubbel

Apple Watch Series 9 (5)Apple Watch Series 9 (6)Apple Watch Series 9 (7)

Je AppleWatch is voortaan nóg handiger in het gebruik, zeker als je je handen vol hebt. Tikgewoon twee keer met je wijsvinger op je duim om bijvoorbeeld snel een telefoontje aan te nemen, muziek af te spelen of te pauzeren, ofeen melding te bekijken.

  • Apple Watch Series 9 (8)

    Muziek afspelen en pauzeren met je handenvol.

  • Apple Watch Series 9 (9)

    Een telefoontje aannemen tijdens hetsuppen.

  • Apple Watch Series 9 (10)

    Een timer stoppen terwijl je een taartbakt.

  • Apple Watch Series 9 (11)

    Een berichtje
    beantwoorden als
    je dehond uitlaat.

  • Apple Watch Series 9 (12)

    Je slimme stapel checken met je kind op dearm.

Apple Watch Series 9 (13)Apple Watch Series 9 (14)Apple Watch Series 9 (15)Apple Watch Series 9 (16)Apple Watch Series 9 (17)
Apple Watch Series 9 (18)
Apple Watch Series 9 (19)Apple Watch Series 9 (20)
2x helderder

Een briljante doorbraak.

Het display van Series9 is zo geavanceerd dat de maximale helderheid maar liefst 2000nits bedraagt. Datis twee keer zoveel als bij Series8. Daardoor is het veel makkelijker afleesbaar in de vollezon. Enbij weinig licht dimt het display tot maar1nit. Ideaal als je bijvoorbeeld in de bioscoopzit.

HomePod-bediening. Watch pakt het podium.

Dankzij de UltraWideband-chip van de nieuwste generatie werkt je Watch extra goed samen met HomePod.1 Wanneer je muziek afspeelt, verschijnen er handige regelaars op je display. Speel je niets af, dankrijg je via je slimme stapel suggesties voor media die je op je HomePod kunt afspelen.

Apple Watch Series 9 (21)Apple Watch Series 9 (22)
Apple Watch Series 9 (23)
Apple Watch Series 9 (24)
Apple Watch Series 9 (25)
Apple Watch Series 9 (26)Apple Watch Series 9 (27)

Je iPhone kwijt? JeWatch weet’m precies tevinden.

Dankzij diezelfde Ultra Wideband-chip kun je met ‘Nauwkeurig zoeken’ je iPhone terugvinden.2 Zodra je in de buurt bent, kun je recht op je doel af aan de hand van voelbare feedback, eengeluid en de indicator op je display.

Apple Watch Series 9 (31)

Met watchOS10krijg je er allerlei extra mogelijkheden bij. Vrijwel elke app heeft een nieuw design, zodat je in een oogopslag meer kunt zien. Met een simpele draai aan de DigitalCrown tover je de slimme stapel met widgets tevoorschijn voor allerlei handige informatie. Het werkt met elke wijzerplaat. Enje krijgt ook een goed beeld van hoe het met je gaat, dankzij inzichten over je mentale gezondheid en je gezichts­vermogen. Allemaal gewoon vanaf jepols.

Een primeur voor AppleWatch.

Eenenorme stap richting2030.

Apple Watch Series 9 (32)Apple Watch Series 9 (33)

Primeur: heteerste CO₂‑neutrale product vanApple.

Dankzij nieuwe innovaties op het gebied van materiaal, schone energie en vervoer met een lage CO₂‑uitstoot, isAppleWatch ook verkrijgbaar in CO₂‑neutrale combinaties van kast enbandje.

Apple Watch Series 9 (34)

Impactvol design.
Minder CO₂‑impact.

Apple Watch Series 9 (35)

AppleWatch is ons eerste CO₂‑neutrale product. Endaarmee een belangrijke stap op weg naar ons doel om vóór2030 alleen nog CO₂‑neutrale producten te maken. Webeperken het grootste deel van de uitstoot met innovaties op het gebied van materiaal, schone energie en vervoer met een lage CO₂-uitstoot. Dekleine hoeveelheid die overblijft, compenseren we met investeringen in duurzame projecten. Want de planeet wacht niet. Enwij ook niet.

Lees meer over ons plan voor 2030

Apple Watch Series 9 (36)

Zie je dit logo,
dan is je AppleWatch
CO₂‑neutraal.3

78%

De CO₂‑voetafdruk van elke AppleWatch Series9 met aluminium kast in combinatie met een geweven sportbandje is 78% kleiner.4

Combinaties die de planeet op één zetten.

Wil je een CO₂‑neutrale combinatie? Match de kast van AppleWatch Series9 dan met een van de nieuwe, geweven sportbandjes.

Apple Watch Series 9 (37)

Gezondheid

Essentiële inzichten in eenoogopslag.

AppleWatch geeft je meer inzicht in je fysieke en mentale gezondheid. Jegezondheids­gegevens blijven hierbij strikt privé. Enwil je ze delen met je arts, familie of vrienden, dan hou je altijd zelf de touwtjes in handen.

Apple Watch Series 9 (38)
  • Altijd oog voor je hart.

    Viade Ecg-app kun je met AppleWatch Series9 een ecg laten maken dat gelijk­staat aan een elektro­cardiogram met één afleiding.5 Ende Hartslag‑app geeft een melding bij een hoge of lage hartslag, ofeen onregelmatig hartritme.6

    Apple Watch Series 9 (39)Apple Watch Series 9 (40)
  • Meet je zuurstofsaturatie. Eenadembenemende innovatie.

    Metde superslimme sensor en de app op AppleWatch Series9 kun je het zuurstof­gehalte in je bloed meten wanneer je
    maarwilt.7

    Apple Watch Series 9 (41)
  • Droomdevice.

    De Slaap-app houdt niet alleen bij hoelang je slaapt, maar laat ook zien hoelang je kernslaap, remslaap en diepe slaap hebben geduurd. Enof je wakker bent geweest.

    Apple Watch Series 9 (42)
  • Meerinzicht in jecyclus.

    AppleWatch Series9 heeft een sensor die je temperatuur bijhoudt terwijl je slaapt, zodat je weet welke veranderingen zich in de loop van de tijd voordoen.8 Deapp ‘Cyclus bijhouden’ kan met behulp van deze gegevens ook je ovulatie inschatten. Datkan van pas komen als je zwanger wilt worden.9

    Apple Watch Series 9 (43)
  • Hou bij hoe je jevoelt.

    In de Mindfulness-app op AppleWatch kun je uit prachtige visuals kiezen om dagelijks je emoties en stemming bij te houden. Gebruik een wijzerplaat­­functie of stel een melding in om je eraan te herinneren.

    Apple Watch Series 9 (44)

Connectiviteit

Net zo snel als hetlevenzelf.

Apple Watch Series 9 (45)Apple Watch Series 9 (46)

Met AppleWatch hou je contact met alles wat belangrijk voor je is, rechtstreeks vanaf jepols. Enmet een abonnement voor mobiel internet kan het ook allemaal zonder iPhone in debuurt.10

  • Alle vrijheid. Entoch verbonden.

    Bel een vriendin terwijl je in het bos wandelt. Beantwoord even snel een bericht tijdens het hardlopen. Ofbekijk een melding als je in de tuin bent. Geen telefoon? Geen probleem.

    Apple Watch Series 9 (47)
  • Stream muziek en podcasts.

    Met AppleMusic geniet je van miljoenen nummers aan muzikale motivatie.11 Jekunt ook naar de nieuwste podcasts luisteren of in een audioboek duiken.

    Apple Watch Series 9 (48)
  • Schud het geld zo uit jemouw.

    Jeportemonnee heb je niet nodig. Betaal in een handomdraai met ApplePay.12

    Apple Watch Series 9 (49)
  • Je pols wijst je deweg.

    Apple Kaarten geeft stapsgewijze route­aanwijzingen met voelbare feedback, zodat je weet waar je naartoe moet zonder op je Watch te kijken.

    Apple Watch Series 9 (50)

Conditie

Pure
motivatie.

Welke work‑out je ook wilt doen, jevindt ’m op je pols. Eéntikje is genoeg om van start te gaan. Kies zelf de gegevens en de weergave waarmee je het lekkerst traint. Gelukkig kan jeWatch heel wat hebben, dushou je vooral nietin.

Apple Watch Series 9 (51)
  • Squatten, spinnen, sprinten.

    Doeje graag kracht­training, pilates of HIIT? Ofmediteer je liever? AppleWatch levert een gezonde dosis work‑outs en toont je de gegevens die jij belangrijk vindt.

    Apple Watch Series 9 (52)Apple Watch Series 9 (53)
  • Sterker dan sterk.

    Dankzij het stevige glas, desolide vorm en de vlakke onderkant is AppleWatch beter bestand tegen barsten. Enook nog eens waterbestendig tot 50meter diep.

    Apple Watch Series 9 (54)
  • Work‑outweergaven. Krijg meer info. Engeef alles.

    Tijdens het sporten zie je op je display alle statistieken die je nodig hebt, waaronder hartslag­zones en intervallen die je zelf hebt ingesteld. Draai aan de DigitalCrown om allerlei gegevens te bekijken, bijvoorbeeld segmenten en tussentijden, dehoogte of je Activiteit-ringen.

    Apple Watch Series 9 (55)
  • Live activiteiten.

    Zodra je een fietswork-out start op je AppleWatch, verschijnt je training automatisch op je iPhone als een liveactiviteit. Tikerop en je work-out wordt scherm­vullend. Zokun je tijdens het fietsen je statistieken beterzien.

    Apple Watch Series 9 (56)

Veiligheid

Je Watch kan eenvoudig hulp inroepen.

Als je hard bent gevallen of een ernstig auto-ongeluk hebt gehad, kan AppleWatch Series9 dehulpdiensten inschakelen.

Apple Watch Series 9 (57)
  • Ongelukdetectie.

    AppleWatchSeries9 merkt het als je betrokken bent bij een ernstig auto-ongeluk. JeWatch neemt daarna automatisch contact op met de hulpdiensten, geeft je locatie door en waarschuwt je SOS‑contactpersonen.13

    Apple Watch Series 9 (58)
  • Valdetectie.

    AppleWatch Series9 kan detecteren wanneer je hard valt. Alsje vervolgens niet meer beweegt, worden de hulpdiensten ingeschakeld.13 Deze feature werkt nu ook in combinatie met de Work‑out‑app.

    Apple Watch Series 9 (59)
  • SOS-noodmelding.

    JeAppleWatch schakelt de plaatselijke hulpdiensten in en deelt je locatie, zodra je SOS‑noodmelding activeert. Houde knop aan de zijkant ingedrukt als je met spoed hulp nodig hebt.

    Apple Watch Series 9 (60)
Apple Watch Series 9 (61)

Bekijk AppleWatch Series9 inAR.

Open deze pagina in Safari op je iPhone ofiPad.

Bekijk inAR
Apple Watch Series 9 (62)

Ruil je huidige AppleWatch in voor korting op eennieuwe.14

Bereken de inruilwaarde

Apple Watch Series 9 (63)

AppleWatch Studio

Elke kast. Elkbandje.
Watje ook mooivindt.

Creëer je eigen stijl

Apple Watch Series 9 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6014

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.